top of page

VODOINSTALATER SURČIN 

Ukoliko stanujete u SURČINU, a potrebne su vam vodoinstalaterske usluge, vodoinstalater Zoran  vam stoji na usluzi svakog dana 00-24 časa. Naš dežurni servis, vam stoji na usluzi i vikendom, kao i praznicima. Na vašu adresu, stižemo za svega tridesetak minuta od poziva, Pozovite nas i zakažite vašu vodoinstalatersku intervenciju.

 

HITNE INTERVENCIJE 00-24

 

Vodoinstalater Surčin je zvaničan, ovlašćeni vodoinstalaterski servis i kod nas nema skrivenih troškova. Uz svaku izvedenu vodoinstalatersku uslugu, uz račun dajemo i garanciju na izvedene popravke i intervencije. Za sve informacije i konsultacije naši profesionalni vodoinstalateri vam stoje na raspolaganju. Pozovite nas.

DEŽURNI VODOINSTALATER

BEOGRAD

0607351002

Vodovodni kvarovi, posebno zapušen odvod ili neispravan ventil, pukla vodovodna cev.. mogu biti frustrirajuće, zamorni i skupi. Mali problemi koji vrebaju u cevima i instalacijama često ostaju neotkriveni sve dok ne izazovu veliku količinu štete od poplave. Vodoinstalater Zoran je tu da popravi i održava vaš vodovodni i kanalizacioni sistem kako bi sprečio veće probleme. Zaposlite Nas i vaš posao će biti obavljen kako treba, povoljno i na vreme.

Posedujemo višegodišnje iskustvo u radu na terenu u Beogradu. Iza nas stoji preko 10000 zadovoljnih mušterija.

Za više informacija ili opšta pitanja kontaktirajte nas.

bottom of page