top of page

ODGUŠENJE KANALIZACIJE POD PRITISKOM
ODGUŠENJE VOMOM

Odgušenje kanaliyacije pod pritiskom, odnosno pomoću Voma sistema je najsavremeniji vid odgušenja kod koga se kanalizaciona mreža ispira vodenim mlazom pod visokim pritiskom. Jedinstvenost voma tehnike jeste činjenica da pored toga što 100% omogućava odgušenje začepljene kanalizacije, ona je istovremeno i ispira tako da cev, ili kanalizaciona mreža, vertikala ili horizontala, bude čista kao da je nova. To je i osnovna prednost odgušenja pod pšritiskom, odnosno vomom. Ova tehnika se izvodi sa specijalnim kombi vozilima koji su opremljeni svom potrebnom opremom.

Odgušenje kanalizacije može dovesti do velikih havarija i zadati velike glavobolje, zato ova usluga pripada HITNIM INTERVENCIJAMA. Sve hitne intervencije radimo 00-24h. 

Pozovite nas za sve detalje. 

 

ODGUŠENJE - vodoinstalater Zoran
 
odgušenja sajlom 
odpušenje sudopere
odpušavanje lavaboa
odpušavanje WC šolja
odpušavanje slivnika
odpušenja kade
odpušenje tuš kabine
odpušavanje vertikale
odpušavanje kanalizacije vomom 
zaustavljanje curenja 
snimanje kanalizacionih cevi kamerom
montaza slivnika
ugradnja WC šolja, 
popravka i zamena kanalizacionih cevi 
sanacija izlivanja kanalizacije i havarijskih zagušenja,
zamena guma na WC šolji

 

DEŽURNI VODOINSTALATER

BEOGRAD

0607351002

Vodovodni kvarovi, posebno zapušen odvod ili neispravan ventil, pukla vodovodna cev.... mogu biti frustrirajuće, zamorni i skupi. Mali problemi koji vrebaju u cevima i instalacijama često ostaju neotkriveni sve dok ne izazovu veliku količinu štete od poplave. Vodoinstalater Zoran je tu da popravi i održava vaš vodovodni i kanalizacioni sistem kako bi sprečio veće probleme. Zaposlite Nas i vaš posao će biti obavljen kako treba, povoljno i na vreme.

Naša misija  je jednostavna: pružanje visokokvalitetnih usluga za naše cenjene mušterije. Posedujemo višegodišnje iskustvo u radu na terenu u Beogradu. Iza nas stoji preko 10000 zadovoljnih mušterija.

Za više informacija ili opšta pitanja kontaktirajte nas.

0607351002

bottom of page